Azerbaycan Türkçesi nasıl öğrenilir?

Öfg25

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba ben azerbaycanca öğrenmek istiyorum. Hemen öğrenemeyeceğimi biliyorum ama yavaş yavaş nasıl öğrenebilirim? Bunun ders kitabı şeklinde bir PDF var mı ya da bilmiyorum herhangi bir yöntem varsa bilgilendirebilir misiniz? (not: Azerbaycan dili bilen arkadaşım yok ve yaşadığım yerde bununla ilgili bir kurs yok.

Merhaba ben azerbaycanca öğrenmek istiyorum. Hemen öğrenemeyeceğimi biliyorum ama yavaş yavaş nasıl öğrenebilirim? Bunun ders kitabı şeklinde bir PDF var mı ya da bilmiyorum herhangi bir yöntem varsa bilgilendirebilir misiniz? (not: Azerbaycan dili bilen arkadaşım yok ve yaşadığım yerde bununla ilgili bir kurs yok.

Direkt arama motoruna öğrenmek istediğini ya da merak ettiği bir konuyu Azerbaycan türkçesiyle yaz örneğin; domates nasıl yetiştirilir, şu ülke ne zaman kuruldu, rastgele bir hayvanın özellikleri vs vs. Anlamadığın kelimeleri çeviriye yaz öğren. Zaten anlarsın çok çabalamaya gerek kalmaz, hatta bazı kelimelere bakmana gerek kalmadan bile anlarsın dilimizde olmasa da, anlayacağın bildiğimiz Türkçe.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı