okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 27 Temmuz 2021 #11 Öyle bir şey yok yalan haber. Birisi uydurmuş.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.667 Çözümler 1 Yer Ankara 27 Temmuz 2021 #12 Metonoktaexe dedi: Türk devletleri arasında en medeni devlet denirdi hatta. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. VenomE dedi: @A 10 Thunderbolt ll, o insanı izlemenizi önermiyorum. Ağabeyim de izliyor. Üzülmesin diye söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten izlemiyorum. Tammemen devlet yanlısı biri oldu. Eskiden en azından devlet ile çok ilişkisi yoktu. Şimdi içli dışlı. Ayrıca bazı fikirleri hastalıklı denebilir. Ona kalsa erkek 18 kız 15 yaşında evlenmeli.
Metonoktaexe dedi: Türk devletleri arasında en medeni devlet denirdi hatta. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. VenomE dedi: @A 10 Thunderbolt ll, o insanı izlemenizi önermiyorum. Ağabeyim de izliyor. Üzülmesin diye söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten izlemiyorum. Tammemen devlet yanlısı biri oldu. Eskiden en azından devlet ile çok ilişkisi yoktu. Şimdi içli dışlı. Ayrıca bazı fikirleri hastalıklı denebilir. Ona kalsa erkek 18 kız 15 yaşında evlenmeli.
V VenomE Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #13 @A 10 Thunderbolt ll, siyasete de giriyor. Bir din adamı, siyaset yapmamalıdır.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.667 Çözümler 1 Yer Ankara 27 Temmuz 2021 #14 VenomE dedi: @A 10 Thunderbolt ll, siyasete de giriyor. Bir din adamı, siyaset yapmamalıdır. Genişletmek için tıkla... Atam 84 yıl önceden çok güzel tahmin edip laikliği koruma altına almış.
VenomE dedi: @A 10 Thunderbolt ll, siyasete de giriyor. Bir din adamı, siyaset yapmamalıdır. Genişletmek için tıkla... Atam 84 yıl önceden çok güzel tahmin edip laikliği koruma altına almış.