Azerbaycan'da okunur mu?

Charmy

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Arkadaşlar geleceğim için düşünüyorum. Şu an lise son sınıfım. Sizce Azerbaycan'da yaşamak mantıklı mı? Ekonomi ve eğitim falan nasıldır sizce? Bir bilgisi olan var mı? Orada üniversiteler kaç taban puanı istiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha Azerbaycan'da okumak icin ne lazim? Ne istiyor? Sinavi var mı? Gibi konuları arastirmadan konuyu acmissiniz gibi geldi.
Oncelikle oradaki universiteler icin bir sinava girmek gerekiyor mu onu arastirin, oradaki uniler ile turkiyedekileri karsilastirin. ChatGPT'ye falan yazin bilgi edinirsiniz az cok. Gerekli bilgilerden sonra gidip gitmemeniz size kalmis.

Daha Azerbaycan'da okumak icin ne lazim? Ne istiyor? Sinavi var mı? Gibi konuları arastirmadan konuyu acmissiniz gibi geldi.
Oncelikle oradaki universiteler icin bir sinava girmek gerekiyor mu onu arastirin, oradaki uniler ile turkiyedekileri karsilastirin. ChatGPT'ye falan yazin bilgi edinirsiniz az cok. Gerekli bilgilerden sonra gidip gitmemeniz size kalmis.

Araştırmak önemli evet birkaç yerde okudum hayat orada güzel falan diyorlar zaten bu sene yeni geçtim derslere çalışıp odaklanmaya çalışacağım bilgi için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı