yagi1244 Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Azerbaycan'da yaşıyorum ve Game Pass almak istiyorum. nasıl alabilirim?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 VPN + GamePass servisi olan ulkenin banka kartı ile VPN kullandığın ülkenin fiyati ile alirsin. Artı 0 Eksi
KS KS yagi1244 Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 Zurnadürüm dedi: VPN + GamePass servisi olan ulkenin banka kartı ile VPN kullandığın ülkenin fiyati ile alirsin. Genişletmek için tıkla... Almaya çalışıyorum store bölgenizi değiştirin yazılıyor Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: VPN + GamePass servisi olan ulkenin banka kartı ile VPN kullandığın ülkenin fiyati ile alirsin. Genişletmek için tıkla... Almaya çalışıyorum store bölgenizi değiştirin yazılıyor
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #4 yagi1244 dedi: Almaya çalışıyorum store bölgenizi değiştirin yazılıyor Genişletmek için tıkla... Windows bolge ayarlarini Azerbaycan dışında bir yer ile değişiniz. Yine olmuyor ise baska VPN deneyiniz, Windscribe, ExpressVPN gibi. Artı 0 Eksi
yagi1244 dedi: Almaya çalışıyorum store bölgenizi değiştirin yazılıyor Genişletmek için tıkla... Windows bolge ayarlarini Azerbaycan dışında bir yer ile değişiniz. Yine olmuyor ise baska VPN deneyiniz, Windscribe, ExpressVPN gibi.
KS KS yagi1244 Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #5 Zurnadürüm dedi: Windows bolge ayarlarini Azerbaycan dışında bir yer ile değişiniz. Yine olmuyor ise baska VPN deneyiniz, windscribe, ExpressVPN gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kaç tane VPN denedim hala Store bölgenizi değiştirin diyor. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Windows bolge ayarlarini Azerbaycan dışında bir yer ile değişiniz. Yine olmuyor ise baska VPN deneyiniz, windscribe, ExpressVPN gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kaç tane VPN denedim hala Store bölgenizi değiştirin diyor.