Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Mart 2021 #21 Belli başlı kanalların yorumlar kısmı... Kusmak istiyorsanız tavsiye ederim.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #22 Ben prim de olsa Türkiye'ye selam gönderen herkese beğeni atıyorum. Sadece Azerbaycan değil Pakistan, Kazakistan, Japonya, Güney Kore, Özbekistan gibi ülkelerden de Türkiye'ye selam gönderen kişiler var ve mutlu oluyorum nedense.
Ben prim de olsa Türkiye'ye selam gönderen herkese beğeni atıyorum. Sadece Azerbaycan değil Pakistan, Kazakistan, Japonya, Güney Kore, Özbekistan gibi ülkelerden de Türkiye'ye selam gönderen kişiler var ve mutlu oluyorum nedense.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 8 Mart 2021 #23 Selares dedi: Uganda'dan selamlar. Genişletmek için tıkla... "As".
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Mart 2021 #24 Bsd Kaymak dedi: Azerbaycan'dan selamlar +1'leyin sayımızı görelim! Bu mesaja kalp bırakanların hesabını 5 hesaptan izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben, onu yazsam kaç kişi beğenir, bunu yazsam kaç kişi beğenir, bu yorumu beğenen sınavdan 100 alır gibi hiçbir yoruma kalp bırakmıyorum!
Bsd Kaymak dedi: Azerbaycan'dan selamlar +1'leyin sayımızı görelim! Bu mesaja kalp bırakanların hesabını 5 hesaptan izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben, onu yazsam kaç kişi beğenir, bunu yazsam kaç kişi beğenir, bu yorumu beğenen sınavdan 100 alır gibi hiçbir yoruma kalp bırakmıyorum!
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 8 Mart 2021 #25 Rodok Nişancısı dedi: Bir süreden sonra rahatsız etmeye başlıyor neredeyse her videoda bu yorumu görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bu soruna kalıcı çözümü buldum. Türk Youtuber izlemeyi bırakmak.
Rodok Nişancısı dedi: Bir süreden sonra rahatsız etmeye başlıyor neredeyse her videoda bu yorumu görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bu soruna kalıcı çözümü buldum. Türk Youtuber izlemeyi bırakmak.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #26 James Z. Hetfield dedi: Ben, onu yazsam kaç kişi beğenir, bunu yazsam kaç kişi beğenir, bu yorumu beğenen sınavdan 100 alır gibi hiçbir yoruma kalp bırakmıyorum! Genişletmek için tıkla... Ama takip :^3. Karşılıklı abone olalım! (!)
James Z. Hetfield dedi: Ben, onu yazsam kaç kişi beğenir, bunu yazsam kaç kişi beğenir, bu yorumu beğenen sınavdan 100 alır gibi hiçbir yoruma kalp bırakmıyorum! Genişletmek için tıkla... Ama takip :^3. Karşılıklı abone olalım! (!)
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Mart 2021 #27 Bsd Kaymak dedi: Ama takip :^3. Karşılıklı abone olalım! (!) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Abone kazandırıyoruz +10
Bsd Kaymak dedi: Ama takip :^3. Karşılıklı abone olalım! (!) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Abone kazandırıyoruz +10