Azerbaycan'lı arkadaşla uyum sağlanır mı?

521071

Hectopat
Nasıllar?
Çabuk uyum sağlıyorlar mı?
Azerbaycan'lı arkadaşı olan yazsın.

Sosyal medyada sürekli yorumlarda Türkiye'ye selam yolluyorlar. Buradan yola çıkarak sıcak kanlı olduklarını düşünebilirim.
Salam edirem kardaş

Nasıllar?
Çabuk uyum sağlıyorlar mı?
Azerbaycan'lı arkadaşı olan yazsın.
Benim vardı bi arkadaşım. Sıcak kanlılar sohbet edilcek insanlar. En azından bence türklerle yapılan sohbetten daha iyidir. Daha komik, daha eğlenceli, daha iyi.

Dikkat et Azarbaycan değil Azerbaycan de. Yoksa ...
Not : Azerbaycan Türk'ü değil. Türk.

Benim vardı bi arkadaşım. Sıcak kanlılar sohbet edilcek insanlar. En azından bence türklerle yapılan sohbetten daha iyidir. Daha komik, daha eğlenceli, daha iyi.
Ya bunu sorma nedenim pubg mobile oynadığım zamanlarda çok düşmanca muamele yapıyorlardı. Mesela bayıltıyor diyelim tavayla öldürüyor yada yumrukla. Takımıma gelenlerden de hep düşmanlık görmüşümdür. aklıma geldi. O yüzden bu konuyu açtım.

Kişilikle alakalı. Genel yorum yapılamaz. Ortak kültür ve değerler var. Farklı bir deneyim değil. 2016 2017 yılları civarında bir grup azeri arkadaşla beraber maç atardık bir arkadaşla ve farklı hissettiğim söylenemez.

Pubg Mobile oynayan biriyle tüm bir halkı yargılayamazsın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…