TeknoMemoo Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 140 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar sizce neden Azerbaycan'lı insanlara neden azeri denmez ve Rusça konuşurlar? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2022
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 23 Kasım 2022 #2 Rusca mi konusuyorlarmis? Ayrica ben bal gibi Azeri diyorum. Azeri denmeyip Rusca konustuklarini sizden ogreniyorum.
Rusca mi konusuyorlarmis? Ayrica ben bal gibi Azeri diyorum. Azeri denmeyip Rusca konustuklarini sizden ogreniyorum.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 23 Kasım 2022 #3 TeknoMemoo dedi: Arkadaşlar sizce neden Azerbaycan'lı insanlara neden azeri denmez ve Rusça konuşurlar? Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duydum böyle bir şeyi.
TeknoMemoo dedi: Arkadaşlar sizce neden Azerbaycan'lı insanlara neden azeri denmez ve Rusça konuşurlar? Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duydum böyle bir şeyi.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 23 Kasım 2022 #5 TeknoMemoo dedi: Arkadaşlar sizce neden Azerbaycan'lı insanlara neden azeri denmez ve Rusça konuşurlar? Genişletmek için tıkla... Eskiden Sovyetler Birliğinde bulundukları için Rusça biliyorlar. Günlük hayatta Rusça konuştuklarını sanmıyorum. İlk sorunun cevabını bilmiyorum.
TeknoMemoo dedi: Arkadaşlar sizce neden Azerbaycan'lı insanlara neden azeri denmez ve Rusça konuşurlar? Genişletmek için tıkla... Eskiden Sovyetler Birliğinde bulundukları için Rusça biliyorlar. Günlük hayatta Rusça konuştuklarını sanmıyorum. İlk sorunun cevabını bilmiyorum.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.982 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 23 Kasım 2022 #6 Rusça da yaygındır aralarında, fakat günlük kullanımda kullanmazlar. Ayrıca Azeri denir kendilerine, denmediğini duymadım daha önce.
Rusça da yaygındır aralarında, fakat günlük kullanımda kullanmazlar. Ayrıca Azeri denir kendilerine, denmediğini duymadım daha önce.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Kasım 2022 #7 Azeri, Güney Azerbaycan (İran'ın Kuzeybatısı) ve Azerbaycan bölgesinde yaşayan kişilere verilen isimdir. Ayrıca resmi dilleri Azerice'dir.
Azeri, Güney Azerbaycan (İran'ın Kuzeybatısı) ve Azerbaycan bölgesinde yaşayan kişilere verilen isimdir. Ayrıca resmi dilleri Azerice'dir.
TeknoMemoo Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 140 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #8 509918 dedi: Rusca mi konusuyorlarmis? Ayrica ben bal gibi Azeri diyorum. Azeri denmeyip Rusca konustuklarini sizden ogreniyorum. Genişletmek için tıkla... Azeri Türkü denilmesi gerekmiş. Birde Rusça bayağı iyi konuşuyorlarmış. Bende yeni öğrendim :/
509918 dedi: Rusca mi konusuyorlarmis? Ayrica ben bal gibi Azeri diyorum. Azeri denmeyip Rusca konustuklarini sizden ogreniyorum. Genişletmek için tıkla... Azeri Türkü denilmesi gerekmiş. Birde Rusça bayağı iyi konuşuyorlarmış. Bende yeni öğrendim :/
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #9 @TeknoMemoo Bize de Türkiye Türkü diyen var mı?
TeknoMemoo Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 140 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #10 Unti dedi: İlk defa sizden duydum böyle bir şeyi. Genişletmek için tıkla... Wallpaper ararken nasılsa karşıma çıktı bilmiyorum bende.
Unti dedi: İlk defa sizden duydum böyle bir şeyi. Genişletmek için tıkla... Wallpaper ararken nasılsa karşıma çıktı bilmiyorum bende.