Azıcık dertlensek mi?

GebeşGaplumbaga

Yoctopat
Daha fazla  
Selam dostlarım normalde dertlerimi paylaşıp insanları üzmek istemiyorum fakat artık içimde tutamıyorum .ilk olarak amacım ne ajitasyon yapmak neden benden daha dertli kimse yok gibi bir imaj yaratmak değil şimdiden teşekkürler. Öncelikle mutlu bir ailede doğdum. Allah'a şükür domuz gribinden rota virüsüne kadar her virüsü geçirdim .5'e geçtiğimde güzel bir hayatım oldu fakat 6 7 8 benim için kırılma noktası oldu diyebilirim. Çünkü 7'e aldıgım büyük bir haberle babamın malum konu bağımlısı oldugunu öğrendim. Ve annemin gizlice müstehcen fotolarını çekip başkalarına attıgını ve o kişiye babam annemin numarasını verdiğini öğrendim. Babamın telefonunda geçmişinde çocuklar ile alakalı videolar gördüm. Bu beni çok daha üzdü. Ve büyük ihtimalle babam bana da istismarda bulundu. O zamanlar başarılı bir öğrenci oldugum için serbest değildim. "lan" desem hemen bütün öğretmenlerin baskısına maruz kaldığım için kendimi hiç özgür hissedemedim. Lise 2'ye kadar sakin bir hayat sürdüm kendimi hep avutmaya çalıştım. Lise 3'e geçince tekrar bir trajedi ile sarsıldım. Kafamı dağıtıp gezeceğim sevecegim bir kız arkadaş bulmuştum. Fakat beni 25 yaşında biri ile aldattı. Bu olayın üstünden 1 hafta geçti dışarı çıktım. Ve bir anda 15 20 kişinin dayağını yedim. Tek sebebi ise kız arkadaşımın 25 yaşındaki sevgilisi kız arkadaşımla yan yana görmüş. Ama halbuki sadece onla konusup ayrılmıştım.1.5 ay sonra dayağın etkisinden çıktım ve iyileştim fakat bu trajediler beni hep sarstı ve devam ediyor. Eğer moralinizi bozduysam ya da yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…