SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 Merhaba, Azure aboneliğimi silmek istiyorum fakat aşağıdaki hatayı alıyorum. Aboneliğimi silmemin sebebi kart kaldırma. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2022
Merhaba, Azure aboneliğimi silmek istiyorum fakat aşağıdaki hatayı alıyorum. Aboneliğimi silmemin sebebi kart kaldırma.
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 4 Aralık 2022 #2 SquaT dedi: Merhaba, Azure aboneliğimi silmek istiyorum fakat aşağıdaki hatayı alıyorum. Aboneliğimi silmemin sebebi kart kaldırma. Eki Görüntüle 1592742 Genişletmek için tıkla... Zaten kendisi söylüyor 3 gün sonra silinebileceğini beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok Son düzenleme: 4 Aralık 2022
SquaT dedi: Merhaba, Azure aboneliğimi silmek istiyorum fakat aşağıdaki hatayı alıyorum. Aboneliğimi silmemin sebebi kart kaldırma. Eki Görüntüle 1592742 Genişletmek için tıkla... Zaten kendisi söylüyor 3 gün sonra silinebileceğini beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok