Azure para çekmeye çalışıyor

Bendy00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb
Hesabıma biri girip staj maaş kartımdan Azure VDS kiralamış ve Microsoft 452 dolar çekmeye çalışıyor. Kartı iptal ettirdim bugün ama yine de bir şekilde o parayı benden alabilirler mi?

6 ay boyunca borç ödenmezse hesap siliniyordu sorun olmaz.

Eminsiniz değil mi 452 dolar diyor çekmeye çalışıyor para haftaya yeni staj kartım gelecekde sonra evime polis ya da icralık bir olay yaşatmazlar değil mi?

Kartı iptal etmişsin daha da nasıl çeksin dostum? Hesabın askıya alınacak, ardından da silinecek. Peşine düşmezler.

Eminsiniz değil mi sonra hukuk olayları ile yaşamayalım parayı da almazlar peşine düşmezler yani.

Eminsiniz değil mi sonra hukuk olayları ile yaşamayalım parayı da almazlar peşine düşmezler yani.
452 USD saniyelik kazançları, bende bu kadar küçük bir rakam için peşine düşeceklerini sanmıyorum. O kadar küçük parayı hukuki süreçle tahsil etmek için girecekleri masrafa değmez.

En fazla bir daha Azure kullanmana izin vermezler olur biter.

452 USD saniyelik kazançları, bende bu kadar küçük bir rakam için peşine düşeceklerini sanmıyorum. O kadar küçük parayı hukuki süreçle tahsil etmek için girecekleri masrafa değmez.

En fazla bir daha Azure kullanmana izin vermezler olur biter.

Aslında ben girmemiştim hesabımı birisi çalıp nasıl olduysa bilmiyorum ama staj kartımı kullanmış para için oradan para çekmeye çalışıyorlar umarım para yüzünden bir olay yaşamam icra hukuk vesayere.

Aslında ben girmemiştim hesabımı birisi çalıp nasıl olduysa bilmiyorum ama staj kartımı kullanmış para için oradan para çekmeye çalışıyorlar umarım para yüzünden bir olay yaşamam icra hukuk vesayere.
Kimin girip girmediğini sormuyorlar. Hesap kimin diyorlar.

Dediğim gibi, 452 USD onların okyanusunda bir damlanın atomu gibi bir şey. Adamlar 12 haneli rakamlar ile çalıştığı için bunlara cent olarak bakıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı