Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 630 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #11 Black Mesa Çalışanı dedi: Kimin girip girmediğini sormuyorlar. Hesap kimin diyorlar. Dediğim gibi, 452 USD onların okyanusunda bir damlanın atomu gibi bir şey. Adamlar 12 haneli rakamlar ile çalıştığı için bunlara cent olarak bakıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz tek ümidim kim böyle bir şey yaptıysa onun yüzünden böyle bir bela gelmesin başıma.
Black Mesa Çalışanı dedi: Kimin girip girmediğini sormuyorlar. Hesap kimin diyorlar. Dediğim gibi, 452 USD onların okyanusunda bir damlanın atomu gibi bir şey. Adamlar 12 haneli rakamlar ile çalıştığı için bunlara cent olarak bakıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz tek ümidim kim böyle bir şey yaptıysa onun yüzünden böyle bir bela gelmesin başıma.
S sistemyoneticisi Attopat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #12 Bendy00 dedi: Eminsiniz değil mi sonra hukuk olayları ile yaşamayalım parayı da almazlar peşine düşmezler yani. Genişletmek için tıkla... Eminim. Hesabın silinir, hepsi bu kadar.
Bendy00 dedi: Eminsiniz değil mi sonra hukuk olayları ile yaşamayalım parayı da almazlar peşine düşmezler yani. Genişletmek için tıkla... Eminim. Hesabın silinir, hepsi bu kadar.
S speider Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2025 #13 Bendy00 dedi: Doğru diyorsunuz tek ümidim kim böyle bir şey yaptıysa onun yüzünden böyle bir bela gelmesin başıma. Genişletmek için tıkla... Hocam durum ne? Haciz falan mı yoksa hesabı mı kapatıyor?
Bendy00 dedi: Doğru diyorsunuz tek ümidim kim böyle bir şey yaptıysa onun yüzünden böyle bir bela gelmesin başıma. Genişletmek için tıkla... Hocam durum ne? Haciz falan mı yoksa hesabı mı kapatıyor?
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 630 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #14 speider dedi: Hocam durum ne? Haciz falan mı yoksa hesabı mı kapatıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey olmadı şükür hesapda duruyor.
speider dedi: Hocam durum ne? Haciz falan mı yoksa hesabı mı kapatıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey olmadı şükür hesapda duruyor.
S speider Yoctopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2025 #15 Bendy00 dedi: Hocam bir şey olmadı şükür hesapda duruyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin hocam, borç bulunması durumunda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Hesabım kapatılması pek mühim değil.
Bendy00 dedi: Hocam bir şey olmadı şükür hesapda duruyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin hocam, borç bulunması durumunda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Hesabım kapatılması pek mühim değil.
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 630 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #16 speider dedi: Nasıl hallettin hocam, borç bulunması durumunda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Hesabım kapatılması pek mühim değil. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bilmiyorum ama bende bir borçla ilgili durum haciz hiçbir şey olmadı.
speider dedi: Nasıl hallettin hocam, borç bulunması durumunda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Hesabım kapatılması pek mühim değil. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bilmiyorum ama bende bir borçla ilgili durum haciz hiçbir şey olmadı.
gcx Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #17 Çektiremezler ve bu arada eğer başına böyle bir iş gelen ve hesabından para çekilen varsa merak etmeyin paranızı geri alabilirsiniz. Kartınızı/sanal kartınızı iptal edin Önce Microsoft'tan paranızı geri isteyin Microsoft parayı ödemezse yapılan işlem SMS onayıyla (3d secure) yapılmadığı için bankanıza Ters İbraz (Chargeback) İtirazı yapın 1-2 ay sonra paranızı bu sayede geri alabilirsiniz. Tabi bu parası alınanlar için verdiğim öneri, siz zaten kaptırmamışsınız.
Çektiremezler ve bu arada eğer başına böyle bir iş gelen ve hesabından para çekilen varsa merak etmeyin paranızı geri alabilirsiniz. Kartınızı/sanal kartınızı iptal edin Önce Microsoft'tan paranızı geri isteyin Microsoft parayı ödemezse yapılan işlem SMS onayıyla (3d secure) yapılmadığı için bankanıza Ters İbraz (Chargeback) İtirazı yapın 1-2 ay sonra paranızı bu sayede geri alabilirsiniz. Tabi bu parası alınanlar için verdiğim öneri, siz zaten kaptırmamışsınız.