Azurewave AW-CE123H nereden almalı?

Katılım
15 Ekim 2014
Mesajlar
1.477
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. @Recep Baltaş'ın açtığı iki konu var, ikisi de 2014 yılından olduğu için yeni konu açtım.
Merak ettiğim şu:
Bu kart Amazon'da kargo dahil 39 dolar, Aliexpress'te 25 dolar. Ancak Aliexpress'te listenen ürünlerin ''Brand name'' kısmında çok farlı markalar yazıyor. Sanırım bu kartın yan sanayi üretimi şeklinde üretilen kartlar bunlar.
@Recep Baltaş ikinci başlığında Aliexpress'ten aldığı ürünün kalitesinin daha düşük olduğunu söylemiş.
Buna göre Amazon'dan 14 dolar daha fazla verip almak mı mantıklı yoksa 25 dolara Aliexpress'ten mi almalı?

@claus, @maestra, sizin fikriniz nedir bu konuda? Ona göre biran önce sipariş vereyim ki gelsin, zaten uzun sürede gelecek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı