woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 16 Şubat 2023 #1 Bilgisayarımın performansını artırmak için en az 4 yıldır internette performans artırma uygulamalarını araştırıyorum. Bu videodaki uygulama, şu ana kadar bulduğum bence en iyi uygulama. Azurite indir: Tıklayınız Güvenilirlik: Tıklayınız Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilgisayarımın performansını artırmak için en az 4 yıldır internette performans artırma uygulamalarını araştırıyorum. Bu videodaki uygulama, şu ana kadar bulduğum bence en iyi uygulama. Azurite indir: Tıklayınız Güvenilirlik: Tıklayınız Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Windows 11 veya 8.1 de denemeyin performans düşüşü sağlıyor.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 29 Mayıs 2023 #3 4 yıl bunu araştırmak yerine donanım yükseltmesi yapabilirdiniz hocam. Program ağır scam, kaldırın isterseniz.
4 yıl bunu araştırmak yerine donanım yükseltmesi yapabilirdiniz hocam. Program ağır scam, kaldırın isterseniz.
LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 kcg dedi: 4 yıl bunu araştırmak yerine donanım yükseltmesi yapabilirdiniz hocam. Program ağır scam, kaldırın isterseniz. Genişletmek için tıkla... İşte tam bu yüzden yeni pcye geçtim zaten.
kcg dedi: 4 yıl bunu araştırmak yerine donanım yükseltmesi yapabilirdiniz hocam. Program ağır scam, kaldırın isterseniz. Genişletmek için tıkla... İşte tam bu yüzden yeni pcye geçtim zaten.