Çıkacak yasa dendi vs de çıktı mı peki? B ehliyetimi bu ayın 14'ünde aldım A2'yi ancak yaz alabileceğim için şimdilik eğer yasalsa 125'lik bir şey alsam diyorum.
Çıkacak yasa dendi vs de çıktı mı peki? B ehliyetimi bu ayın 14'ünde aldım A2'yi ancak yaz alabileceğim için şimdilik eğer yasalsa 125'lik bir şey alsam diyorum.
Hocam 50CC destekliyor diye biliyorum. Ayrıca TK-03 adlı bir motor var 50CC olarak geçiyor silindirini mi ne değiştirince ruhsatta 50CC olarak gözüküyor ama 125CC yapabiliyorsun polisinde fark edeceğini sanmıyorum.
Zaten herhangi bir ehliyet kursuna gidip ben B ehliyet ile 125cc kullanmak istiyorum dersen alacağın cevap muhtemelen "bununla uğraşacağına gel sana A2 ehliyet saralım" olacak. Kısacası yasal bir tuzak gibi bir şey.
Aynen 2 yıl boyunca stajyer ehliyetimin dolmasını bekleyp ve üstüne MEB'den sınava gireceğime bu yaz parayı denkleştirirsem B ve A'yı aynı anda almayı düşünüyorum.