B ehliyet için 90 bin TL'ye sıfır motor önerisi

scoutt

Decapat
Daha fazla  
Kuzenim yakın zamanda motor almayı düşünüyor, kendisi 78k civarında RKS model bir motor buldu, bu motordan daha iyi bir motor bulabilir misiniz? Genel kullanım şehir içi.

Hocam RKS güzel bir marka fakat kendim bile şuan parça sıkıntısı yaşıyorum eğer başlangıç seviyesi içinse parça temini ve fiyat performans için Mondial Drift L.

Hocam performans olarak RKS daha ön planda fakat Mondial ise fiyat performans, parça kolaylığı ve 125 cc için öğrenmek için iyidir.

Yani hocam bunları almadan önce halledeceğini söyledi, o yüzden evet dedim. Dediğiniz motor RKS 125sden iyi mi?

Hocam performans olarak RKS daha ön planda fakat Mondial ise fiyat performans, parça kolaylığı ve 125 CC için öğrenmek için iyidir.

Başka öneriniz var mıdır hocam?

Görkem Hocamın dediği gibi Hero olabilir, TVS Raiderde olabilir.

Hocam TVS Raider zaten 2.düşündüğü seçenekmiş, bu bütçede sanırsam daha da yok bunlara rakip olacak motor (scooter hariç)

Evet Drift L'ya da TVS Raider alıyorlar genelde 125 CC bu bütçede. Drift L çok yaygın fazla fazla var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…