K KadirxiLeh Femtopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi b sınıfı ehliyet ile 50CC vitesli motor kullanabilşr miyim? Kursa yazılmadan.
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi b sınıfı ehliyet ile 50CC vitesli motor kullanabilşr miyim? Kursa yazılmadan.
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 1 Nisan 2024 #2 Vitesliyi bilmiyorum ama diger 50lik leri kullanabilirsiniz kursa yazilmadan.
K KadirxiLeh Femtopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 volvoseverim dedi: Vitesliyi bilmiyorum ama diger 50lik leri kullanabilirsiniz kursa yazilmadan. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum. Vitesliyi araştırdım ama bulamadım. Teşekkür ederim.
volvoseverim dedi: Vitesliyi bilmiyorum ama diger 50lik leri kullanabilirsiniz kursa yazilmadan. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum. Vitesliyi araştırdım ama bulamadım. Teşekkür ederim.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 M sınıfı ehliyet ile herhangi bir 50cc motosikleti kullanabilirsin, vitesli vitessiz ayrımı yoktur.