B ehliyet ile hangi araçlar kullanılabilir?

Bakın, siz kafanızda bir şey kurmuşsunuz okumadan direkt yazıyorsunuz.
Eğer B ehliyetiniz varsa ruhsatta 50cc gözüken ama 125cc olan motorları herhangi bir kurs almadan kullanabiliyorsunuz. Bunu açıkça yazdım ama okumuyorsunuz.
Baktığımda öyle bir model bulamadığım için önereceğiniz model nedir?

Tip olarak çekici değiller de. RKS REE1500 modelini tip olarak beğendim.
Elektrikli alacaksanız iş başka ama attığım gibi makineler varken hayatta bakılmaz. Biriyle 45 km/sa sürat ve maksimum 50 kilometre menzil yapabilirken diğerleriyle 100-110 üzeri süratler ve yakıtını eksik etmediğiniz sürece dilediğiniz kadar gidebilme avantajı var. Üstelik ruhsatta L1 geçtiği için MTV ve sigorta yok.

Elektrikli alacaksanız iş başka ama attığım gibi makineler varken hayatta bakılmaz. Biriyle 45 km/sa sürat ve maksimum 50 kilometre menzil yapabilirken diğerleriyle 100-110 üzeri süratler ve yakıtını eksik etmediğiniz sürece dilediğiniz kadar gidebilme avantajı var. Üstelik ruhsatta L1 geçtiği için mtv ve sigorta yok.

O kadar hız istemiyorum da zaten yolda bırakmasın yeter bu model almak mantıklı değilse zaten elektrikli scooter alacağım Onvo'nun var bir tane geçici süre olarak.

O kadar hız istemiyorum da zaten yolda bırakmasın yeter bu model almak mantıklı değilse zaten elektrikli scooter alacağım Onvo'nun var bir tane geçici süre olarak.
Elektrikliler anca bakkala gitmeye kullanılır. Semt değiştirmeye bile yemez. Olur da yolda kalırsanız otobüse falan da atamazsınız.

Ehliyet-Sınıfları.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı