B ehliyeti 125 CC kullanabilecek mi?

600 cc ama 40 beygirlik bir motor kullanırsan olabilir bu dediğin.

Katılıyorum da A1 16 yaş ve üstü için 16 yaşındaki birine de 125CC motor ehliyeti verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Bende 16 yaşında aldim Ehliyetimi 17 yaşımdayım simdi doğru diyorsun 16 yas biraz fazla küçük motor için Çünkü Ehliyeti alanların çoğu Bilgisiz şekilde motora biniyorlar Ve kaza yapıyorlar Babamın işi gereği Sürekli motorlarla büyüdüğüm için Ve tecrübem olduğu için Aldılar ehliyeti bana da yoksa Ailemin izin vermesini geçin Ben kendime aldirmazdim çünkü hiçbir surus eğitiminden geçmeden o motora binersem anca mezara girerim.

Baban öğrettiyse ne güzel onda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. 1 senen kalmış ondan sonra B alırsın.

600 CC ama 40 beygirlik bir motor kullanırsan olabilir bu dediğin.

Ruhsatta HP değil kW yazar. 47 HP = 35 KW'a eşittir. 600CC en düşük kW değerli motosiklet Benelli leoncino'dur. Yani yine kullanamıyorsun 600CC sınıfını. Daha ayrıntı ister misin?

Ruhsatta HP değil kW yazar. 47 HP = 35 KW'a eşittir. 600CC en düşük kW değerli motosiklet Benelli leoncino'dur. Yani yine kullanamıyorsun 600CC sınıfını. Daha ayrıntı ister misin?
Beygir ile Watt dönüşümlü birimlerdir. Motorların güçlerini ezbere bilmiyorum fakat A1 ehliyet sınıfında istisnalar mevcut hacim açısından.

Beygir ile Watt dönüşümlü birimlerdir. Motorların güçlerini ezbere bilmiyorum fakat A1 ehliyet sınıfında istisnalar mevcut hacim açısından.
Ben A2 sınıfından bahsediyorum, siz A1'den bahsediyorsunuz. Tamam hocam bildiğiniz gibi olsun. Karşısındakine hak vermekte biraz zorlanan bir milletiz sonuçta.

Nasıl yok 4 5 bin lira verip alanlar ne yapsın 18 yaşına gelip Hem araba Hem de Motor Ehliyeti almak varken keriz mi millet 5 bin lira verip A1 alıyor mu desin.
Beklemek istiyorsa beklesin 4-5 bini 2 yıl erken ehliyet almak için verir zaten onun haricinde yine 18 yaşını bekleyip A2 alabilir zaten? 18 yaşında A2 alabiliyor o zaman A1 alan keriz mi? Saçma bir düşünce bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…