Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bugün aldım ehliyeti b ehliyet alan 125CC'ye kadar da motosiklet kullanabiliyormuş. Ben kullanabilir miyim şimdi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
Arkadaşlar bugün aldım ehliyeti b ehliyet alan 125CC'ye kadar da motosiklet kullanabiliyormuş. Ben kullanabilir miyim şimdi?
Sailaner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.572 Çözümler 7 6 Nisan 2024 #2 Kurstan ders almak kaydıyla kullanılabiliyor diye biliyorum.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.313 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 En az 2 yıllık B sınıfı ehliyet + kursa yazılıp ders alman gerekiyor, yani hayır şuan 125cc kullanamazsın. Sürprizbozan: Kaynak
En az 2 yıllık B sınıfı ehliyet + kursa yazılıp ders alman gerekiyor, yani hayır şuan 125cc kullanamazsın. Sürprizbozan: Kaynak
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 6 Nisan 2024 #4 Sailaner dedi: Kurstan ders almak kaydıyla kullanılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ders almaya gerek yok diye biliyorum bende. Gittiğim kurs bana herhangi bir şey gerekmeden kullanabileceğimi söylemişti. Not: Doğruluğundan emin değilim.
Sailaner dedi: Kurstan ders almak kaydıyla kullanılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ders almaya gerek yok diye biliyorum bende. Gittiğim kurs bana herhangi bir şey gerekmeden kullanabileceğimi söylemişti. Not: Doğruluğundan emin değilim.
Canzzers Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 2 Yer Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RTX2060 RYZEN 5 3600X SPECTRIX D41 3000MHz 8x2(16GB), B450M Mortar Kioxia Exceria G2 NVMe 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyeni 6 Nisan 2024 #5 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ders almaya gerek yok diye biliyorum bende. Gittiğim kurs bana herhangi bir şey gerekmeden kullanabileceğimi söylemişti. Genişletmek için tıkla... Söyleme ile olmuyor maalesef, 2 yıl B ehliyetine ek olarak kurs almak gerekiyor.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ders almaya gerek yok diye biliyorum bende. Gittiğim kurs bana herhangi bir şey gerekmeden kullanabileceğimi söylemişti. Genişletmek için tıkla... Söyleme ile olmuyor maalesef, 2 yıl B ehliyetine ek olarak kurs almak gerekiyor.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.313 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #6 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ders almaya gerek yok diye biliyorum bende. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgidir.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ders almaya gerek yok diye biliyorum bende. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgidir.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 6 Nisan 2024 #7 Kusura bakmayın...