Arkadaşlar merhaba, 125 CC'ye kadar b ehliyetiyle kullanılabilen scooter model motor alacağım. Çok yokuş olan bir yerde ikametgâh ediyorum. Çekim gücü yüksek tavsiye edebileceğiniz motorlar varsa paylaşır mısınız?
B sınıfı ehliyetle kuba tk03 kullanabilirsin. 50cc olarak geliyor, 125ccye yükseliyor. Resmiyette 50cc olarak geçiyor. Sigorta, kadko, vergi yok.Arkadaşlar merhaba, 125 cc'ye kadar B ehliyetiyle kullanılabilen scooter model motor alacağım. Çok yokuş olan bir yerde ikametgah ediyorum. Çekim gücü yüksek tavsiye edebileceğiniz motorlar varsa paylaşır mısınız?
En fazla 50kBütçe=?
Scooter model demiştim..B sınıfı ehliyetle kuba tk03 kullanabilirsin. 50cc olarak geliyor, 125ccye yükseliyor. Resmiyette 50cc olarak geçiyor. Sigorta, kadko, vergi yok.
Yine 50cc olan motorlara bakabilirsin. B ehliyetle güncel 50cc üzeri kullanamazsın. Tip senin için önemliyse arora cappuccino güzeldir.En fazla 50k
Scooter model demiştim..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.