B sınıf sürücü belgesi ile kullanılacak motor önerisi

TayloOoO

Hectopat
Daha fazla  
B sinif sürücü belgesiyle (1 sene once alinmis) hangi motorlar kullanilir bilgisi olan var mi ve 200.000 TL bütçe ile oneriniz varsa mutlu olurum.

En fazla 50 cc'ye kadar olan motosikletleri sürebilirsiniz. 50'den 80'e veya 125'e yükseltilmiş ama ruhsata işlenmemiş motosikletler var. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Onlara bakabilirsiniz ya da doğrudan sade, 50 CC alabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla o tarz motosikletlerde kondisyon sorunu oluyor. Düz 50CC'lik bir motor alın geçin derim.

B sinif sürücü belgesiyle (1 sene once alinmis) hangi motorlar kullanilir bilgisi olan var mi ve 200.000 TL bütçe ile oneriniz varsa mutlu olurum.
125cc için 2 sene geçmesi lazım. Ayrıca her türlü temel eğitim almalısınız. Direkt B ehliyetim var diye trafiğe çıkamazsınız.

Her halükarda minimum 10k kurs masrafları ile A1 sürücü sertifikası alman gerekecek. Maalesef çok yanlış bir algı oluştu.

Herkese cevaplari için teşekkür ederim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…