B sınıfı ehliyet ile 125CC motor sürülebilir mi?

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bir arkadaşım Süleyman Soylu'nun son icraatlerinden biri olarak B sınıfı ehliyete 125CC motorları dahil ettiğini söyledi. Diğer arkadaşım ise, Soylu bunu söyledi ancak yürürlüğe girmedi dedi. Hangisi doğru arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma bir şey olurdu zaten. Eğitimini almadan niye trafiğe çıkmasına izin veriyorlar anlamadım. Zaten verdikleri eğitimi de görüyoruz, o da olmasa kim bilir ne olur?

O ilk arkadaşından bir tavsiye falan alma. "Soylu" gider ayak bir kolpa attı ve kaldı, yasa çıkmadı. Büyük ihtimal de çıkmaz. Çünkü 2 beygir 50cc'ler ile fakir sümüğü gibi yola yapışanlara en az 10 beygir, 120 km/s hızlara çıkabilen bir araç verilmesi akıl karı değil.

Anladım arkadaşlar sağ olun. Mutlu olmuştum ya A sınıfı ehliyet masrafından kurtuldum diye hahahah.

O olay patladı bence. Yılbaşını bekleme derim, büyük ihtimal gelmeyecek sonra ehliyet harc, kurs, sınav ücretlerine zam gelince cebinden daha fazla para çıkacak. Şimdiden 18+ yaşındaysan A2 ehliyet al yoksa A1 al derim. Eğer 24+'san ve kendine güveniyorsan direkt A da alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…