Çözüldü B sınıfı ehliyet yılbaşına yetişir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
18 yaşındayım dersler bugün başlayacak. Sene başında harçlara büyük zam gelecek. Bugünden itibaren sınavları başarılı geçersem zamdan etkilenir miyim? Elimdeki para şimdiki harçla ehliyet kursuna denk düşüyor. Eğitim olmadan direkt sınava gireyim dedim olmaz dediler ne yapsam bilmiyorum. Bu şekilde olmazsa programı hızlandırma yolu var mı yılbaşına illa yetişmesi lazım. 1000 lira fark çok para benim için.

Son düzenleme:
Çözüm
Yetişmedi ama bu ay aldım. 40 gün önce birinden kalmıştım. Altından rüzgar esen, altında 4 tane tekeri olan, kendine güvenen, turbolu, turbosuz, atmosferik, dizel benzinli, tolyanli, metanöllü, tüplü, elektrikli herkese, Nefes alan herkese giderim bundan sonra.
Kurs 4000 lira her yerde aynıydı. 2900 lira nerede alıyorlar?

1 ay teorik, 1 ay direksiyon dersleri görüyorsun. Bu ay kayıt olduysan ucu ucuna belki.

Senin kullanım becerine bağlı 4.5 yıl önce aldığımda manueli zaten iyi sürdüğüm için sadece 2 ders direksiyon dersi almıştım teoriler 1 ay sürüyor mecbur gitmesen bile 1 ay bekleyeceksin derse girmediğim için direksiyon sınavına erken girdim ben 7 Eylül'de yazılmıştım 10 Kasım'da almıştım ehliyeti ama sadece 2 saat direksiyon dersi alarak.

Arkadaşlar bende ağustos ayında başvurmuştum ama direksiyon sınavımı daha olamadım. Biz niye zamdan etkileniyoruz anlamadım. Sınavın geç yapılması benim suçum değil ki niye 1000 lira daha fazla ödeyeceğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…