B Tipi Ehliyet İçin 18 Yaşında Olmak

Motor için 17 araba için 18 yaşında olmak gerek. 18den gün alsanda alabiliyosun b tipini

Herkeze yardımları için teşekkür ederim. Benimde öğrenmek istediğim @BilgisayarKurdu arkadaşımızın(Abimizin) dediğiydi. 17 yaşında kursa gidip 18 de ehliyeti alabilmekti. Herkeze söyledikleri için teşekkür ederim

ben 97 liyim ama benim bile temmuza kadar beklemem gerekiyor bu arada 18 e girince değil 18 i bitirince ehliyete başvurabiliyorsun yani anlayacağın 2 senen var

17'de surucu kurslarina resmi kayit yapilamiyor. Kisa bir sure kala belgeleri verirsiniz, yasiniz doldugunda kurs resmi kaydinizi yapar anca.

Ben de resmi olarak kaydımı yaptırdım arkadaşlar. Stajyerlik yasasından kurtulmak için son 2 kurs dönemi kaldı, imkanı olanlar ben gibi kaydını yaptırsın derim
Bunlar da yazılı sınav tarihleri, kitap falan da verdiler.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sakın benim gibi ehliyet sınavına çok çalışıp üniversite sınavından olma

Hayır zor değil , aksine oldukça basit. Ancak benim gibi ehliyet meraklısı biri için çok önemliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…