Arda Keçeci
Hectopat
Kardeşim sen ehliyet hocası değilsin. Benim yerimde olsan ehliyet hocasına mı inanırsın yoksa senin dediklerine mi inanırsın. Ayrıca ben burada tam bilgi edinmeye çalışıyorum. Benim şu anda inanacağım tek kisi ehliyet hocasıdır. Bana yeni yasadaki her şeyi 2 saat tane tane anlattı. Mesela örneğin TOGG araba değildir, akıllı cihazdır. Araba diye geçmez gidip kaynaklardan bakabilirsin. Bende bu yüzden sizdende fikir almak istedim ama sen bana anlamıyor falan diyorsun. Dediğim gibi ben burada en net bilgiyi arıyorum. Adamakıllı cevap vereceksen ver, verdiysende susarsın bende cevabımı almış olurum. Ayrıca ehliyet hocasıda 10 yıldır hocalık yapıyor, benim öz kuzenimdir teyzemin oğludur. Ben sana mı inanırım ona mı?
Ayrıca her kelimemde yeni yasa diyorum; 10 günlük bir yasa. Siz kim bilir kaç yıl önceki yasadan bahsediyorsunuz.
Ona bu kadar inanıyorsan 20 yanıttada aynı şey varken hala kuzenime bir tek inanırım diyorsan konuyu açmanın manası nedir kuzenının ergenliğinin bitip bitmediğinden emin ol derim sallıyor B1 ehliyetiyle otomatik bildiğin normal araba falan süremezsin cevap veriyoruz işte doğrusu bu.