Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar B1 ehliyet 20 beygire kadar limitli, 21-22-23 beygir olsa sorun olur mu?
7 713862 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 210 Çözümler 3 20 Aralık 2023 #2 Maalesef cevirmedeki polisin insafına bagli. Ama genel olarak sorun oluyor, yetersizlikten ceza yazabilir.
Maalesef cevirmedeki polisin insafına bagli. Ama genel olarak sorun oluyor, yetersizlikten ceza yazabilir.
Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #3 713862 dedi: Maalesef cevirmedeki polisin insafına bagli. Ama genel olarak sorun oluyor, yetersizlikten ceza yazabilir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu motorun beygirini nasıl anlarlar ki. 713862 dedi: Maalesef cevirmedeki polisin insafına bagli. Ama genel olarak sorun oluyor, yetersizlikten ceza yazabilir. Genişletmek için tıkla... Veya beygir filan düşürülemezmi. Son düzenleme: 20 Aralık 2023
713862 dedi: Maalesef cevirmedeki polisin insafına bagli. Ama genel olarak sorun oluyor, yetersizlikten ceza yazabilir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu motorun beygirini nasıl anlarlar ki. 713862 dedi: Maalesef cevirmedeki polisin insafına bagli. Ama genel olarak sorun oluyor, yetersizlikten ceza yazabilir. Genişletmek için tıkla... Veya beygir filan düşürülemezmi.
7 713862 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 210 Çözümler 3 20 Aralık 2023 #4 Mehkye dedi: Kardeşim bu motorun beygirini nasıl anlarlar ki. Veya beygir filan düşürülemezmi. Genişletmek için tıkla... ruhsat isterse kw şeklinde aracin beygiri yazar. Mehkye dedi: Veya beygir filan düşürülemezmi. Genişletmek için tıkla... Ne alacaginizi bilmedigim icin cevap veremeyecegim. Ama 1 beygir fazla olsa bile yetersizlikten ceza yazacak polisler var gercekten.
Mehkye dedi: Kardeşim bu motorun beygirini nasıl anlarlar ki. Veya beygir filan düşürülemezmi. Genişletmek için tıkla... ruhsat isterse kw şeklinde aracin beygiri yazar. Mehkye dedi: Veya beygir filan düşürülemezmi. Genişletmek için tıkla... Ne alacaginizi bilmedigim icin cevap veremeyecegim. Ama 1 beygir fazla olsa bile yetersizlikten ceza yazacak polisler var gercekten.
Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #5 Ben Küba trv 350 alacaktım beygiri 22-23 gibi ve Düzce'de oturuyorum çok fazla çevirme olmuyor.