Y yasaralp Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Bir temizleme yapayım dedim ama tekrar yerine ttakınca sağ sola çökmeye başladı yayları yanışmı taktım bilmiyorum.
Bir temizleme yapayım dedim ama tekrar yerine ttakınca sağ sola çökmeye başladı yayları yanışmı taktım bilmiyorum.
3 380054 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 37 23 Nisan 2024 #2 yasaralp dedi: Bir temizleme yapayım dedim ama tekrar yerine ttakınca sağ sola çökmeye başladı yayları yanışmı taktım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yayları değil altında bir tel var onu yanlış takmışsınız. YouTube'da aratabilirsiniz space teli takmak diye. Biraz zor olabilir ilk denemede.
yasaralp dedi: Bir temizleme yapayım dedim ama tekrar yerine ttakınca sağ sola çökmeye başladı yayları yanışmı taktım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yayları değil altında bir tel var onu yanlış takmışsınız. YouTube'da aratabilirsiniz space teli takmak diye. Biraz zor olabilir ilk denemede.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 972 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 Arkadaşın dediği telden kaynaklı ayrıca o space tuşu gıcırdamaya başlarsa birazcık vazelin sürerseniz o sorun da ortadan kalkıyor.
Arkadaşın dediği telden kaynaklı ayrıca o space tuşu gıcırdamaya başlarsa birazcık vazelin sürerseniz o sorun da ortadan kalkıyor.