Merhaba, sistemimi topladım, siparişleri veriyorum. Son kez şöyle bir göz atın lütfen parçaların doğruluğuna, özellikle güç kaynağına bir bakıp beni uyarın.
Ekran kartı, ssd, hdd ve psu yok. Aynı zamanda iki tane kasa var. Gtx 1060 almanızı öneririm açıkçası. Everest olan hiçbir malı tavsiye etmiyorlar. Güç kaynağı alırkende 80+ almaya dikkat edin.
Hocam bir anımı anlatayım Xigmatek kalitesi hakkında. 3 yıl önce yeni bir bilgisayar almıştım. Parçaları ben değil bir akrabam topladı. 3 yıl boyunca her sinirlendiğimde kasaya vurdum. 3 yıl boyunca ağır ellerle Vento kasa(öyle sanıyordum.) kasa nasıl kırılmaz diye düşünüyordum. Yeni kasa aldım bir hafta önce. O akrabama götürdüm montelesin diye. Sonra benim eski kasanın markasını sordum ve aldığım cevap Xigmatek. 3 yıldır sanırım Asgard 381 kullandığımın farkında değilmişim...
6402p de smart cache yok 6400 tercih edin oyun performansınızı etkilemez ancak günlük kullanımı etkiler.
Everest sıkıntılı bir marka kasayı değiştirin.
Psu aerocoolun 600w 80+ bir psusu vardı onu tercih edin.
Anakartı kesinlikle asrock b150 hyper diye bir anakart vardı onu tercih edin.
Ekran kartı olarak rx 470 msi veya rx 480 lın performanslı kartlar söylediğim anakartı alırsanız ileride CF yapabilirsiniz