B150m, H170, Z170 anakart seçimi

Onurknbrgl

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben bir iki ay içerisinde ilk defa PC toplamak istiyorum. Şu an Asus n56vz laptop kullanıyorum, artık nedendir bilmiyorum masaüstüne geçiş yapmak istiyorum. Öncelikli amacım oyun olmasa da sürekli parça değiştirmek isteyen biri değilim. Güncelliğini kaybetmesini istemiyorum bu nedenle. Birçok sistem tavsiyeleri var az çok fikirlerim oluşmaya başladı. İ7 6700 ve rx 470 ilk etapta düşündüğüm parçalar. Sistemime oturtamadigim tek parça anakart. 500₺ ve üzeri bir anakarta vermek ne kadar doğru olur? Ayrıca arkadaşlar b150m bir anakart almak i7 açısından bir sorun teşkil eder mi?

Genelde buradaki konulara baktığımda b150m'ler i5 için önerilmiş. Tek derdim kararlı, stabil bir sistem istiyorum. Bu anakartlardan hangisini tercih etmeliyim? Uzattığım için kusura da bakmayın :)

Merhaba Onur bu site'ye bakabilirsin begenmezsen başka anakartlar 'la karşılaştır Asus Z170-K Ddr4 3466Mhz Anakart

*Asrock H170 Pro4/Hyper Intel H170 2133MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart (ASRH170-PRO4)

Bu anakart senin için en ideal seçim olacaktır. Kafana takılan olursa sorabilirsin.

Mrb arkadaşlar. Msi h 170 gaming m3 almaya karar verdim. Parça parça başlıyorum toplamaya. Anakart seçimim bu. Gayet ideal diye düşünüyorum sizce de öylemi?

Sevgili @Onurknbrgl MSI H170 Gaming M3 güzel bir kart alabilirsin.

Alternatif olarak AsRock H170 Pro4/Hyper modeline bakabilirsin. Artı olarak Nichicon 12k Platinum kapasitörlere sahip ve Hyper BCLK Engine teknolojisi var. Bu teknoloji sayesinde sisteme OC yapabiliyorsun.

Sevgili @Onurknbrgl MSI H170 Gaming M3 güzel bir kart alabilirsin.

Alternatif olarak AsRock H170 Pro4/Hyper modeline bakabilirsin. Artı olarak Nichicon 12k Platinum kapasitörlere sahip ve Hyper BCLK Engine teknolojisi var. Bu teknoloji sayesinde sisteme OC yapabiliyorsun.
Teşekkür ederim fakat OC yapmam ben. Bu iki kart arasında teknik bilgim pek yok fakat biraz da görsellik olarak MSI demiştim. Uzun ömürlü olması benim için kafi.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı