Canemre35 Megapat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 181 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2017 #1 Merhaba arkadaşlar iyi günler. Ben PC'ye 2 adet fan aldım, ben bu fanları stabil 1200 RPM'de çalıştırmak istiyorum bunu BIOS'dan nasıl yapabilirim? MSI Türkiye | 404 Not found Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Ben PC'ye 2 adet fan aldım, ben bu fanları stabil 1200 RPM'de çalıştırmak istiyorum bunu BIOS'dan nasıl yapabilirim? MSI Türkiye | 404 Not found
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.102 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 15 Aralık 2017 #2 Merhaba Aldığınız fanları anakartınızın üzerinde yer alan fan bağlantılarına bağlarsanız anakartınızın BIOS ayarlarından devirlerini ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
Merhaba Aldığınız fanları anakartınızın üzerinde yer alan fan bağlantılarına bağlarsanız anakartınızın BIOS ayarlarından devirlerini ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Mart 2020 #3 BIOS altından Hardware Monitor ya da Windows altından Command Center üzerinden kontrol edebilirsiniz:
BIOS altından Hardware Monitor ya da Windows altından Command Center üzerinden kontrol edebilirsiniz: