B250M anakart i5 10400F RTX 3060 uyumlu mudur?

esxun

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde ASUS TUF RTX 3060 var. Önceden GTX 1050 içeren bir bilgisayarım vardı ve arkadaşlar i7 7500'de darboğaz olacağını söylediler. En ucuz i5 10400F'yi önerdiler onu alacağım ama elimde MSI Bazooka B250M anakart var. İşlemci anakart uyumunda bir sıkıntı veya ekran kartı anakart uyumunda bir sıkıntı olur mu? (PSU'm Corsair RM750)

Teşekkürler.

Maalesef LGA 1151 soket tipine sahip, 6. ve 7. nesil işlemcileri desteklemekte.
Bütçen yetiyorsa 11400F ve ona uygun bir anakart alınabilir.
Gerçi fiyatı son baktığımdan beri artmış, sadece 11400F parasına 10400F ve anakart alınabilir.

Maalesef LGA 1151 soket tipine sahip, 6. ve 7. nesil işlemcileri desteklemekte.
Bütçen yetiyorsa 11400F ve ona uygun bir anakart alınabilir.
Gerçi fiyatı son baktığımdan beri artmış, sadece 11400F parasına 10400F ve anakart alınabilir.

22nm işlemcileri destekliyor diye biliyorum yani olmaz.

Anakartınız uyumsuz. F/P olarak B460M PRO almanızı tavsiye ederim.

Önerileriniz ve bilgilendirme için teşekkür ederim.

Anakartınız uyumsuz. F/P olarak B460M PRO almanızı tavsiye ederim.

Hocam bir şey sorcağım bu verdiğini anakartta sadece 2 tane RAM girişi var ben 8x2 kullanıyordum bunda çift kanallı denilen olay olur mu? Bilgisayar daha rahat çalışıyor diyorlardı.

Evet evet 2 slot var aynı iki RAM'i taktığınızda birlikte çalışıyorlar bir problem yok. Kendim de kullanıyorum o yüzden eminin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı