B250M BAZOOKA Devamlı Olmayan Beep Sesi

KarubaRizm

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Toplama bilgisayarımda hiç bir sorun yokken şu 2 hafta durduk yere start tuşuna bastığımda bir uzun iki kısa beep sesi veriyor. İnternetten araştırdım hepsi sürekli devam ediyor beeplerin ama bende sadece 1 uzun 2 kısa vererek bilgisayar normal bir şekilde açılıyor bir performans kaybıda göremedim gibi hissediyorum. Sorun nedir ?

B250M BAZOOKA
İ7 - 7700
GTX 1070 GAMİNG X

Ve bir sorun daha var arkadaşlar oyundan veya işlem gücü yüksek bir şeyden çıktıktan sonra yada alt tab attıktan sonra mouse bir süre kendi kendine hareket etmeye başlıyor 3 4 saniye. Bunun nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
BootS.PNG

Buna bir göz at derim.

benim beepler devamlı olmuyor fakat

sata kablosunu falan çıkardım taktım tekrardan bir kaç şey daha elledim yanlışlıkla, kasanın dış kapağındaki ışıklı şeyin girişi anakarttan çıktı 3 girişli rasgele bir yere taktım ve bilgisayarı açtım şuan için beep sorunu gitti fakat bu seferde kasanın kendi fanı ve ışığı çalışmıyor (kasanın kendine ait fanından bahsediyorum) onu nereye takmalıyım

benim beepler devamlı olmuyor fakat

sata kablosunu falan çıkardım taktım tekrardan bir kaç şey daha elledim yanlışlıkla, kasanın dış kapağındaki ışıklı şeyin girişi anakarttan çıktı 3 girişli rasgele bir yere taktım ve bilgisayarı açtım şuan için beep sorunu gitti fakat bu seferde kasanın kendi fanı ve ışığı çalışmıyor (kasanın kendine ait fanından bahsediyorum) onu nereye takmalıyım
Anakart'ın üzerinde sistem fan diye yer var oraya tak.
'

sorun tekrar başladı :D bu ne ya gerçekten yanlışlıkla sata gücünü başka yere pcı ye taktığımda bilgisayar bios ekranında kalıyordu hatayı anlayıp sataya taktım 1 gün falan beep sesi olmadan sorunsuz kullandım ertesi gün gine durum aynı

sorun tekrar başladı :D bu ne ya gerçekten yanlışlıkla sata gücünü başka yere pcı ye taktığımda bilgisayar bios ekranında kalıyordu hatayı anlayıp sataya taktım 1 gün falan beep sesi olmadan sorunsuz kullandım ertesi gün gine durum aynı
Hala 1 uzun 2 kısa olarak alıyorsan ekran kartı sıkıntılı demektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı