Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Merhabalar, anakartım MSI B250M PRO-VD. Bugün fark ettim en eski sürümü kullanıyormuşum. Bunu nasıl güncelleyebilirim?
Merhabalar, anakartım MSI B250M PRO-VD. Bugün fark ettim en eski sürümü kullanıyormuşum. Bunu nasıl güncelleyebilirim?
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #2 Beyo_61 dedi: Merhabalar, anakartım MSI B250M PRO-VD. Bugün fark ettim en eski sürümü kullanıyormuşum. Bunu nasıl güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beyo_61 dedi: Merhabalar, anakartım MSI B250M PRO-VD. Bugün fark ettim en eski sürümü kullanıyormuşum. Bunu nasıl güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et