Baran iŞBİLİR Kilopat Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #1 Neleri ayarlamalıyım? Neleri Enable edip neleri Disable etmeliyim? BIOS nasıl ayarlanır?
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #2 Yardım almanız için gerekli rehber mevcuttur, buyrun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et B250M Mortar ve İ5 7500 kullanıcısıyım, bu rehberden faydalandım. Merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.
Yardım almanız için gerekli rehber mevcuttur, buyrun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et B250M Mortar ve İ5 7500 kullanıcısıyım, bu rehberden faydalandım. Merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.
S semih.olgunz Kilopat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 329 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #3 Ben bilgisayarı topladığımda direk windows kurmuştum. BIOS ayarı yapmamıştım ne eksiği olabilir.
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2017 #4 Güncel BIOS kullanmanız aklınıza gelen herşeyden daha önemlidir. Anakart modelinizi öğrenerek güncel BIOS versiyonunu indirip rehberlerden yardım alarak güncelleme yapmanızı öneririm. @semih.olgunz
Güncel BIOS kullanmanız aklınıza gelen herşeyden daha önemlidir. Anakart modelinizi öğrenerek güncel BIOS versiyonunu indirip rehberlerden yardım alarak güncelleme yapmanızı öneririm. @semih.olgunz