B350 anakart BIOS güncelleme

Daha fazla  
Arkadaşlar yakında bir bilgisayar topladım. İşlemcim 2600X, anakartım ise MSI B350M Gaming Pro. Bilgisayarcım anakartın görüntü vermediğini söyledi. İnternette biraz araştırma yapınca anakartın 2600X işlemciyi görmesi için güncellenmesi gerektiğini gördüm. Bunun için de 1.Nesil Ryzen işlemciye ihtiyacım varmış. Alamayacağım için başka bir yolla yapabilir miyim?

Hocam bende hepsiburada dan aldım 2600 işlemci. Asus B350 anakart vardı güncellemeyi hepsiburada yapmıyor. Ev arkadaşımda A10 işlemci vardı AM4 soketli onu takıp 3 4 dk da güncelleme işlemini yapıp görüntüyü aldım. Çok basit bir işlem sadece güç kesintisi olmaması gerekiyor.

Hocam bende hepsiburada dan aldım 2600 işlemci. Asus B350 anakart vardı güncellemeyi hepsiburada yapmıyor. Ev arkadaşımda A10 işlemci vardı AM4 soketli onu takıp 3 4 dk da güncelleme işlemini yapıp görüntüyü aldım. Çok basit bir işlem sadece güç kesintisi olmaması gerekiyor.
Maalesef benim işlemci bulabileceğim bir yer yok. Öneriniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı