B350 ile RX 480 Bağlantısı Hangi Kabloyla Yapılır?

Klenaerjx

Hectopat
Katılım
9 Mart 2017
Mesajlar
412
Yer
Üsküdar/İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben yaza doğru bir sistem toplayacağım. B-350 model anakart ile RX 480 ekran kartını kullanmayı planlıyorum. Anakartta display port desteği gözükmüyor ama ekran kartının desteği var. Ben display porttan görüntü alabilir miyim yoksa HDMI mı kullanmam lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör olarak AOC 24" G2460VQ6 veya VIEWSONIC 23.6" VX2457-mhd modellerini kullanmayı planlıyorum. İki monitörde Display Port destekliyor. Sizce hangisini almak daha mantıklıdır?
 
İkiside FreeSync destekli ve kaliteli monitörler. Hangisi ucuzsa onu alırdım. Ayrıca FreeSync özelliğini kullanmak için Displayport kullanmanız gerekmekte. Ayrıca AOC modelinün içinden DP kablosu çıkıyor diğer modelde ise çıkmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı