N NMN Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 102 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Haziran 2020 #1 Merhabalar dostlarım bir husus danışmak istiyorum, Sistemimde B350 PLUS anakart var PC'yi kapatıyorum fakat ısıklar kapanmıyor. Güç tüketiyor. PSU calısıyor. Anlam veremedim. Bilgisi olan var mı?
Merhabalar dostlarım bir husus danışmak istiyorum, Sistemimde B350 PLUS anakart var PC'yi kapatıyorum fakat ısıklar kapanmıyor. Güç tüketiyor. PSU calısıyor. Anlam veremedim. Bilgisi olan var mı?
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 28 Haziran 2020 #2 BIOS'ta güç ayarında ErP Ready seçeneği varsa ayarını değiştirin. Enabled/Disabled hangisi görünüyorsa diğerini seçin ve ayarlarınızı kaydedip çıkın. Eğer olmazsa şunları deneyin. Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable S4+S5 Advanced > Onboard Devices Configuration > RGB LED lighting > On Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 28 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
BIOS'ta güç ayarında ErP Ready seçeneği varsa ayarını değiştirin. Enabled/Disabled hangisi görünüyorsa diğerini seçin ve ayarlarınızı kaydedip çıkın. Eğer olmazsa şunları deneyin. Advanced > APM Configuration > ErP Ready > Enable S4+S5 Advanced > Onboard Devices Configuration > RGB LED lighting > On Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS N NMN Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 102 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Haziran 2020 #3 hocam çok teşekkür ediyorum belirttiği şekilde hallettim Artı 0 Eksi