B350M Anakarta İşlemci Önerisi

Ömer Çaylı

Hectopat
Merhaba. İşlemcimi temizlerken kırıldığı için geçici olarak yeni bir işlemci almam gerek. Rainbow Six Siege, LOL gibi oyunları düzgün bir şekilde oynamak için alabileceğim en ucuz işlemci nedir?
Ekran kartı Sapphire RX 580 Nitro+, anakart MSI B350M Gaming Pro.

Bütçe varsa 3600-2600'de bakılabilir. En uygununu istediğiniz için bunu attım.

Böyle bir seçenekte var ancak tavsiye etmem. Bütçe çok sıkışıksa değerlendirilebilir.

Biligisayarımı 5 6 ay sonra yenileyeceğim için şu an fazla para harcamak istemiyorum. Ryzen 3 2200g sıkıntısız bir şekilde r6 oynatır mı ?

Bütçe varsa 3600-2600'de bakılabilir. En uygununu istediğiniz için bunu attım.

Böyle bir seçenekte var ancak tavsiye etmem. Bütçe çok sıkışıksa değerlendirilebilir.

2600 yada 3600 alırsanız yenileme gereği duymazsınız, he illa yenileyeceğim diyor iseniz mediamarkt gibi yerlerde A10 9700 vs bulabilirsiniz 200 TL gibi fiyatlara genelde depo yada vitrin ürünü oluyor.

En ucuz işlemci 200GE veya R3 1200. Bu ikisinden birisini de alsanız darboğaza düşeceksiniz. PC'yi yenileyecekmişsiniz, R5 2600 veya R5 3600 alın? İleride değiştirirseniz ekran kartını değiştirirsiniz, RAM'i 16 GB yaparsınız vb.
R5 2600: Amd Ryzen 5 2600 3,4 Ghz (3,9 Ghz Max.) Socket Am4+ Yd2600bbafbox - n11.com
R5 3600: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 Fanlı İşlemci - incehesap.com

Gidip en ucuz işlemciyi alıp aşırı derecede darboğaza düşmek mantıklı değil benim gözümde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
200Ge ve Rx580

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Rx570 ile Athon 209GE

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı