Q Quavo Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 77 13 Şubat 2021 #1 @wedge kanka linki bana atabilir misin internette bulamadımda. Benim anakartım B350M GAMING PRO şimdiden çok teşekkür ederim.
@wedge kanka linki bana atabilir misin internette bulamadımda. Benim anakartım B350M GAMING PRO şimdiden çok teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #2 Buyurun: MSI Türkiye MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir. tr.msi.com
Buyurun: MSI Türkiye MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir. tr.msi.com