Bütün AM4 işlemcileri kullanabilirsin BIOS güncelse. Bütçen nedir?Merhaba herkese. ASUS Prime B350M-K anakartıma ekran kartı ve CPU güncellemesi yapmak istiyorum. En fazla neleri destekler? Nasıl bir kombo yapmalıyım? Şu an Ryzen 5 1600X ve GTX 1050 Ti var teşekkürler şimdiden.
Bütün AM4 işlemcileri kullanabilirsin BIOS güncelse. Bütçen nedir?
Alınabilecek en fiyat performans işlemci 5600'dür o anakarta, BIOS güncellemesiyle geçebilirsiniz.
R5 5600 işlemcinin 2. eli ile sıfırı arasında neredeyse hiç fiyat farkı yok, sıfır almanı öneririm en azından garantin olur.BIOS güncel mi hiç bilmiyorum yeni format attım stock ayarlar bütçem ekran kartı ve işlemci dahil 5-6 bin.
2. el temizini almakta bir sıkıntı var mıdır?
R5 5600 işlemcinin 2. eli ile sıfırı arasında neredeyse hiç fiyat farkı yok, sıfır almanı öneririm en azından garantin olur.
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4 Tray İşlemci (Fansız) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ekran kartı olarak ise bütçenizi toplamda 6K kabul edersek bu işlemciyi alınca yaklaşık 3K kalıyor, işlemcini 1000 TL'ye satabilirsin. Sattıktan sonra ise 4K'ya birazcık daha ekleyip RX 6600 alabilirsin 2. el temizinden.Ekran kartı olarak bir öneriniz var mı?
Ekran kartı olarak ise bütçenizi toplamda 6K kabul edersek bu işlemciyi alınca yaklaşık 3K kalıyor, işlemcini 1000 TL'ye satabilirsin. Sattıktan sonra ise 4K'ya birazcık daha ekleyip RX 6600 alabilirsin 2. el temizinden.