E Emirhan4131 Hectopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2018 #1 Ben AMD tabanli freedos bir bilgisayar toplamaya basladim. Ben bu bilgisyara Windows 10 alacakmiyim acaba parasiyla? (Not: Anakartim B350m Mortar Artic uzerinde "Microsoft® Windows® 10 Ready" yaziyor) Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2018
Ben AMD tabanli freedos bir bilgisayar toplamaya basladim. Ben bu bilgisyara Windows 10 alacakmiyim acaba parasiyla? (Not: Anakartim B350m Mortar Artic uzerinde "Microsoft® Windows® 10 Ready" yaziyor)
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.699 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2018 #2 Oradaki ibare sana lisanlı Windows 10 verileceğini söylemiyor. Senin yüklemen gerekiyor Windows 10, artık lisanslı mı alırsın, korsan mı kullanırsın orasını bilemem. İşin özü Anakart ile birlikte sana işletim sistemi vermezler.
Oradaki ibare sana lisanlı Windows 10 verileceğini söylemiyor. Senin yüklemen gerekiyor Windows 10, artık lisanslı mı alırsın, korsan mı kullanırsın orasını bilemem. İşin özü Anakart ile birlikte sana işletim sistemi vermezler.