Murat Güleçyüz Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar depolama alanım yetersiz SSD alacağım. M.2 SSD'ler çok iyiymiş onlardan alacağım anakartıma uyumlu mu? Uyumlu değilse SSD önerileri nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
Arkadaşlar depolama alanım yetersiz SSD alacağım. M.2 SSD'ler çok iyiymiş onlardan alacağım anakartıma uyumlu mu? Uyumlu değilse SSD önerileri nedir?
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 14 Ocak 2021 #2 Evet uyumludur fakat NVMe M.2 SSD ile karıştırmış olabilir misiniz? Çünkü normal M2'ise SATA hızında çalışıyor.
Evet uyumludur fakat NVMe M.2 SSD ile karıştırmış olabilir misiniz? Çünkü normal M2'ise SATA hızında çalışıyor.
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 14 Ocak 2021 #3 Murat Güleçyüz dedi: Arkadaşlar depolama alanım yetersiz SSD alacağım. M.2 SSD'ler çok iyiymiş onlardan alacağım anakartıma uyumlu mu? Uyumlu değilse SSD önerileri nedir? Genişletmek için tıkla... Uyumludur hocam.
Murat Güleçyüz dedi: Arkadaşlar depolama alanım yetersiz SSD alacağım. M.2 SSD'ler çok iyiymiş onlardan alacağım anakartıma uyumlu mu? Uyumlu değilse SSD önerileri nedir? Genişletmek için tıkla... Uyumludur hocam.
Murat Güleçyüz Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #4 Hacışakirbey dedi: Evet uyumludur fakat NVMe M.2 SSD ile karıştırmış olabilir misiniz? Çünkü normal M2'ise SATA hızında çalışıyor. Genişletmek için tıkla... hocam ben pek anlamıyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz link atma şansınız var mı
Hacışakirbey dedi: Evet uyumludur fakat NVMe M.2 SSD ile karıştırmış olabilir misiniz? Çünkü normal M2'ise SATA hızında çalışıyor. Genişletmek için tıkla... hocam ben pek anlamıyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz link atma şansınız var mı
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 14 Ocak 2021 #5 Murat Güleçyüz dedi: hocam ben pek anlamıyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz link atma şansınız var mı Genişletmek için tıkla... Bütçen ne kadar ?
Murat Güleçyüz dedi: hocam ben pek anlamıyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz link atma şansınız var mı Genişletmek için tıkla... Bütçen ne kadar ?
Murat Güleçyüz Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #6 Mercy_TR dedi: Uyumludur hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bana önerilerinz var mı link olarak
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 14 Ocak 2021 #7 Murat Güleçyüz dedi: hocam bana önerilerinz var mı link olarak Genişletmek için tıkla... Bütçe ?
Murat Güleçyüz Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #8 Mercy_TR dedi: Bütçen n Genişletmek için tıkla... 1 tb lik olsun Mercy_TR dedi: Bütçe ? Genişletmek için tıkla... en fazla 1 k
Mercy_TR dedi: Bütçen n Genişletmek için tıkla... 1 tb lik olsun Mercy_TR dedi: Bütçe ? Genişletmek için tıkla... en fazla 1 k
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 14 Ocak 2021 #9 Murat Güleçyüz dedi: hocam ben pek anlamıyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz link atma şansınız var mı Genişletmek için tıkla... Mesela bu NVMe M.2 Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB) - Vatan Bilgisayar (daha ucuzu bulunabilir)
Murat Güleçyüz dedi: hocam ben pek anlamıyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz link atma şansınız var mı Genişletmek için tıkla... Mesela bu NVMe M.2 Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB) - Vatan Bilgisayar (daha ucuzu bulunabilir)
E eco.bgx0 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #10 Asus TUF Gaming B450M-Pro S (TUF GAMING B450M-PRO S) AM4 Soket Anakart hocam şuna bakabilirsiniz