B360M PRO-VD-i5 8400 Sisteme Windows 7 Kurmak

Hahaha Banada Windows 7'de performans alamazsın dediler warez yükledim sen manyaksın dediler şu anda Windows 10'un Abartısız 10 Katı Performanslı hangi yazılımcıya mühendise sorsam ya da bilgisayarlarına baksam Windows 7 Tavsiyemde bu yönde.

Tabi ki yapar.

Sanal makineye kurun. İşinizi görecektir. Neden yeni sisteme eski işletim sistemi kurmaya çalışıyorsunuz? Sürücü, güvenlik, uyumsuzluk sorunlarıyla karşılacaksınız. Hiç gereği yok bence.

Sanal makineye kurun. İşinizi görecektir. Neden yeni sisteme eski işletim sistemi kurmaya çalışıyorsunuz? Sürücü, güvenlik, uyumsuzluk sorunlarıyla karşılacaksınız. Hiç gereği yok bence.
Sanal makine kurdum ama ihtiyacımı karşılayamadı. Windows 7 kurmakta kararlıyım. Zaten maksimum 1 ay kullanacağım ondan sonra Windows 10'a format atmam 3 dakikamı alır.

Sanal makine kurdum ama ihtiyacımı karşılayamadı. Windows 7 kurmakta kararlıyım. Zaten maksimum 1 ay kullanacağım ondan sonra Windows 10'a format atmam 3 dakikamı alır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu dene.

Denedim olmadı.
Güvenilir bir bilgisayarcıya ulaştım ve konuştuk bana 6,7,8 ve 9. Nesil işlemcilere windows 7 kurulamadığını söyledi. Aynı sistemdeki arkadaşımda olduğunu söylediğimde ise benim o konuda bir bilgim yok o zaman dedi. Sizce başka bilgisayarcıları denemeli miyim yoksa olanak yok gibi mi gözüküyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…