ferdicimi Centipat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Uyumu var mıdır? Ekran kartı 3050 8 GB GDDR6. B365 Pro VDH DDR4 2666MHz.
Bay serdar Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 557 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #2 ferdicimi dedi: Uyumu var mıdır? Ekran kartı 3050 8 GB GDDR6. B365 Pro VDH DDR4 2666MHz. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartları neredeyse her anakart ile uyumludur.
ferdicimi dedi: Uyumu var mıdır? Ekran kartı 3050 8 GB GDDR6. B365 Pro VDH DDR4 2666MHz. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartları neredeyse her anakart ile uyumludur.
Xcharcer Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 Yanlış bilgi 5-6 yıllık bir teknoloji farkı var arada sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum ben açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
ferdicimi Centipat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 Xcharcer dedi: 5-6 yıllık bir teknoloji farkı var arada sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum ben açıkçası. Genişletmek için tıkla... Birkaç soru yine burada sorulmuş bu ekran kartının desteklediğini söylüyorlar. Ne gibi sorun çıkarır FPS düşüşü gibi mi? Yardım edicek kimse yok mu?? Son düzenleme: 20 Ekim 2023
Xcharcer dedi: 5-6 yıllık bir teknoloji farkı var arada sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum ben açıkçası. Genişletmek için tıkla... Birkaç soru yine burada sorulmuş bu ekran kartının desteklediğini söylüyorlar. Ne gibi sorun çıkarır FPS düşüşü gibi mi? Yardım edicek kimse yok mu??
Xcharcer Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #5 ferdicimi dedi: Birkaç soru yine burada sorulmuş bu ekran kartının desteklediğini söylüyorlar. Ne gibi sorun çıkarır FPS düşüşü gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal problemler çıkabilir aradaki yıl farkından dolayı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
ferdicimi dedi: Birkaç soru yine burada sorulmuş bu ekran kartının desteklediğini söylüyorlar. Ne gibi sorun çıkarır FPS düşüşü gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal problemler çıkabilir aradaki yıl farkından dolayı.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 20 Ekim 2023 #6 Uyumludur kardeşim ama o ekran kartını önermiyoruz. Fiyatını hak etmiyor. Xcharcer dedi: Yazılımsal problemler çıkabilir aradaki yıl farkından dolayı. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum yok.
Uyumludur kardeşim ama o ekran kartını önermiyoruz. Fiyatını hak etmiyor. Xcharcer dedi: Yazılımsal problemler çıkabilir aradaki yıl farkından dolayı. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum yok.
ferdicimi Centipat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #7 ProximusTwo dedi: Uyumludur kardeşim ama o ekran kartını önermiyoruz. Fiyatını hak etmiyor. Böyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
ProximusTwo dedi: Uyumludur kardeşim ama o ekran kartını önermiyoruz. Fiyatını hak etmiyor. Böyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Xcharcer Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #8 ProximusTwo dedi: Uyumludur kardeşim ama o ekran kartını önermiyoruz. Fiyatını hak etmiyor. Böyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... 2-3 sene sonra görürüm ben sizi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
ProximusTwo dedi: Uyumludur kardeşim ama o ekran kartını önermiyoruz. Fiyatını hak etmiyor. Böyle bir durum yok. Genişletmek için tıkla... 2-3 sene sonra görürüm ben sizi.
ferdicimi Centipat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #9 Xcharcer dedi: 2-3 sene sonra görürüm ben sizi. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar değişirim zaten
Xcharcer dedi: 2-3 sene sonra görürüm ben sizi. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar değişirim zaten
Xcharcer Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #10 ferdicimi dedi: O zamana kadar değişirim zaten Genişletmek için tıkla... Sistemi tamamen yeniliyeceğim tarzı bir cümle kullanmamışsınız ben sizin bu sistemle devam edeceğiniz yönünde bir varsayım yaptım.
ferdicimi dedi: O zamana kadar değişirim zaten Genişletmek için tıkla... Sistemi tamamen yeniliyeceğim tarzı bir cümle kullanmamışsınız ben sizin bu sistemle devam edeceğiniz yönünde bir varsayım yaptım.