G ghostbey61 Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #11 deadfellow dedi: RX 6700 seviyesine kadar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... reis almayı düşünüyorum rx ler den fakat arkadaş çevrem alırsan yakın bir zaman da ekran kartının yanıcağını falan söylüyor doğru mu
deadfellow dedi: RX 6700 seviyesine kadar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... reis almayı düşünüyorum rx ler den fakat arkadaş çevrem alırsan yakın bir zaman da ekran kartının yanıcağını falan söylüyor doğru mu
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #12 ghostbey61 dedi: Reis almayı düşünüyorum RX'lerden fakat arkadaş çevrem alırsan yakın bir zaman da ekran kartının yanıcağını falan söylüyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... O arkadaş çevrenden uzaklaşmanı tavsiye ediyorum kulaktan kulağa duyma bilgilerle milleti kandırmasınlar bence.
ghostbey61 dedi: Reis almayı düşünüyorum RX'lerden fakat arkadaş çevrem alırsan yakın bir zaman da ekran kartının yanıcağını falan söylüyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... O arkadaş çevrenden uzaklaşmanı tavsiye ediyorum kulaktan kulağa duyma bilgilerle milleti kandırmasınlar bence.
Sahin kirik Kilopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #13 ddr4 son işlemciye kadar destekler merak etme