Avarels Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 B450-A PRO Max anakart, 4300GE işlemcimi destekler mi? MSI sayfasinda işlemci destekleri bolumunde destekler yaziyor fakat alacağım satici desteklemiyor diyor.
B450-A PRO Max anakart, 4300GE işlemcimi destekler mi? MSI sayfasinda işlemci destekleri bolumunde destekler yaziyor fakat alacağım satici desteklemiyor diyor.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.179 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 23 Haziran 2021 #11 Destekli ama BIOS güncellemesi lazım. BIOS Flash var bizim anakartta, işlemciyi takmadan güncelleyip takabilirsin. Artı 0 Eksi
Destekli ama BIOS güncellemesi lazım. BIOS Flash var bizim anakartta, işlemciyi takmadan güncelleyip takabilirsin.
KS KS Avarels Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #12 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Destekli ama BIOS güncellemesi lazım. BIOS flash var bizim anakartta, işlemciyi takmadan güncelleyip takabilirsin. Genişletmek için tıkla... B450-A PRO BIOS flash var mı bu anakartda. Artı 0 Eksi
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Destekli ama BIOS güncellemesi lazım. BIOS flash var bizim anakartta, işlemciyi takmadan güncelleyip takabilirsin. Genişletmek için tıkla... B450-A PRO BIOS flash var mı bu anakartda.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.791 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 23 Haziran 2021 #13 Anakartın bu işlemciye desteği var. O satıcıya şu resmi gösterebilirsiniz Ama BIOS güncellenmesi şart. Dosya Ekleri 062321-65156-01 ve diğer 2 sayfa - Kişisel - Microsoft Edge 6_23_2021 11_43_29 AM.png 634,2 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
Anakartın bu işlemciye desteği var. O satıcıya şu resmi gösterebilirsiniz Ama BIOS güncellenmesi şart.
KS KS Avarels Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #14 KojiroHyuga04 dedi: Anakartın bu işlemciye desteği var. O satıcıya şu resmi gösterebilirsiniz ama BIOS güncellenmesi şart. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum fakat satici desteklemiyor deyince suphelendim anladim aldigim gibi goruntu gelmeyecek BIOS Update yapdikda. Sonra gelecek. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Anakartın bu işlemciye desteği var. O satıcıya şu resmi gösterebilirsiniz ama BIOS güncellenmesi şart. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum fakat satici desteklemiyor deyince suphelendim anladim aldigim gibi goruntu gelmeyecek BIOS Update yapdikda. Sonra gelecek.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.791 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 23 Haziran 2021 #15 Anakart şu an elinizdeyse ve gerekli sürüme BIOS güncellemesi yaptığınızda işlemciyi değiştirip R3 4300GE işlemciyi taktığınızda görüntü gelecektir. Artı 0 Eksi
Anakart şu an elinizdeyse ve gerekli sürüme BIOS güncellemesi yaptığınızda işlemciyi değiştirip R3 4300GE işlemciyi taktığınızda görüntü gelecektir.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.179 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 23 Haziran 2021 #16 Avarels dedi: B450-A PRO BIOS flash var mı? Genişletmek için tıkla... Var, benim de anakartım olduğu için biliyorum . Artı 0 Eksi
Avarels dedi: B450-A PRO BIOS flash var mı? Genişletmek için tıkla... Var, benim de anakartım olduğu için biliyorum .
KS KS Avarels Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #17 KojiroHyuga04 dedi: Anakart şu an elinizdeyse ve gerekli sürüme BIOS güncellemesi yaptığınızda işlemciyi değiştirip R3 4300GE işlemciyi taktığınızda görüntü gelecektir. Genişletmek için tıkla... Elimde değil bugün veya yarin siparisi vereceğim peki bu anakartda BIOS flash var mı? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Anakart şu an elinizdeyse ve gerekli sürüme BIOS güncellemesi yaptığınızda işlemciyi değiştirip R3 4300GE işlemciyi taktığınızda görüntü gelecektir. Genişletmek için tıkla... Elimde değil bugün veya yarin siparisi vereceğim peki bu anakartda BIOS flash var mı?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.791 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 23 Haziran 2021 #18 Arkadaşlarımız var demişler, mesajlara dikkatli bakın. Artı 0 Eksi
praque Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 719 Çözümler 4 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Barista 23 Haziran 2021 #19 Avarels dedi: Elimde değil bugün veya yarin siparisi vereceğim peki bu anakartda BIOS flash var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemci olmadan, yalnızca 24 pin ve 4 pin güç bağlantısıyla Update ediliyor. Artı 0 Eksi
Avarels dedi: Elimde değil bugün veya yarin siparisi vereceğim peki bu anakartda BIOS flash var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemci olmadan, yalnızca 24 pin ve 4 pin güç bağlantısıyla Update ediliyor.
KS KS Avarels Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #20 praque dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemci olmadan, yalnızca 24 pin ve 4 pin güç bağlantısıyla Update ediliyor. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkürler. Artı 0 Eksi
praque dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemci olmadan, yalnızca 24 pin ve 4 pin güç bağlantısıyla Update ediliyor. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkürler.