The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 20 Ekim 2021 #11 Biostar kötü bir marka mıdır? Merakımdan soruyorum aradaki 121 liraya değer mi?
deathflow581 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #12 The Theseus dedi: BIOSTAR kötü bir marka mıdır? Merakımdan soruyorum aradaki 121 liraya değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha güncel chipset diye onu tercih etmeyi düşünüyordum ama güzel değilmiş demek.
The Theseus dedi: BIOSTAR kötü bir marka mıdır? Merakımdan soruyorum aradaki 121 liraya değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha güncel chipset diye onu tercih etmeyi düşünüyordum ama güzel değilmiş demek.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #13 deathflow581 dedi: Hocam ben daha güncel chipset diye onu tercih etmeyi düşünüyordum ama güzel değilmiş demek. Genişletmek için tıkla... Daha güncel chipset B550 oluyor. Yazılım destek ve firma kalitesi olarak ASUS almanızı tavsiye ediyorum.
deathflow581 dedi: Hocam ben daha güncel chipset diye onu tercih etmeyi düşünüyordum ama güzel değilmiş demek. Genişletmek için tıkla... Daha güncel chipset B550 oluyor. Yazılım destek ve firma kalitesi olarak ASUS almanızı tavsiye ediyorum.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 20 Ekim 2021 #14 Silinen üye dedi: Daha güncel chipset B550 oluyor. Yazılım destek ve firma kalitesi olarak ASUS almanızı tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bak ne güzel yazmış arkadaş. Diğer mesajlar kulaktan dolma şeyler gibi geldi de ondan sordum.
Silinen üye dedi: Daha güncel chipset B550 oluyor. Yazılım destek ve firma kalitesi olarak ASUS almanızı tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bak ne güzel yazmış arkadaş. Diğer mesajlar kulaktan dolma şeyler gibi geldi de ondan sordum.