hemen hemen 2 bin tlden başlıyor fiyatları o paraları verme hiç.B450 anakart alacağım 2. ellere baktım 0 ile neredeyse aynı fiyat önerebileceğiniz F/P modellerini atabilir misiniz?
vallaha çok sağol indirim ne zaman biter biliyor musunuz şu an alamiyacam dahemen hemen 2 bin tlden başlıyor fiyatları o paraları verme hiç.
AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart | Teknobiyotik Direk B550 al.
Hemen hemen her sitede bu fiyat korkmana gerek yok.vallaha çok sağol indirim ne zaman biter biliyor musunuz şu an alamiyacam da
markayı ilk defa duyuyorum güzel bir marka mıHemen hemen her sitede bu fiyat korkmana gerek yok.
Asrock bildiğin gigabyte asus gibi bir marka. TRde çok bilinmiyor sadece bu model de fp olarak popüler baya. Sorun yaşamazsın.markayı ilk defa duyuyorum güzel bir marka mı
kupon diyor da sitede bildiğiniz hiç kupon var mıAsrock bildiğin gigabyte asus gibi bir marka. TRde çok bilinmiyor sadece bu model de fp olarak popüler baya. Sorun yaşamazsın.
Şuan yok. ama zaten daha ucuza gelmez başka yerden.kupon diyor da sitede bildiğiniz hiç kupon var mı
bu anakarta uygun güzel ram var mı ilk olarak 8 alıcam sonra 16 yapıcamŞuan yok. ama zaten daha ucuza gelmez başka yerden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.