JagermaNN Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 105 8 Ocak 2024 #1 B450 anakart alacağım 2. ellere baktım 0 ile neredeyse aynı fiyat önerebileceğiniz F/P modellerini atabilir misiniz?
B450 anakart alacağım 2. ellere baktım 0 ile neredeyse aynı fiyat önerebileceğiniz F/P modellerini atabilir misiniz?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #2 JagermaNN dedi: B450 anakart alacağım 2. ellere baktım 0 ile neredeyse aynı fiyat önerebileceğiniz F/P modellerini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hemen hemen 2 bin tlden başlıyor fiyatları o paraları verme hiç. https://www.teknobiyotik.com/asrock...vi-vga-m-2-pci-e-4-0-usb3-2-matx-anakart.html Direk B550 al.
JagermaNN dedi: B450 anakart alacağım 2. ellere baktım 0 ile neredeyse aynı fiyat önerebileceğiniz F/P modellerini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hemen hemen 2 bin tlden başlıyor fiyatları o paraları verme hiç. https://www.teknobiyotik.com/asrock...vi-vga-m-2-pci-e-4-0-usb3-2-matx-anakart.html Direk B550 al.
JagermaNN Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 105 8 Ocak 2024 #3 MuratTheFounder dedi: hemen hemen 2 bin tlden başlıyor fiyatları o paraları verme hiç. AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart | Teknobiyotik Direk B550 al. Genişletmek için tıkla... vallaha çok sağol indirim ne zaman biter biliyor musunuz şu an alamiyacam da
MuratTheFounder dedi: hemen hemen 2 bin tlden başlıyor fiyatları o paraları verme hiç. AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart | Teknobiyotik Direk B550 al. Genişletmek için tıkla... vallaha çok sağol indirim ne zaman biter biliyor musunuz şu an alamiyacam da
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #4 JagermaNN dedi: vallaha çok sağol indirim ne zaman biter biliyor musunuz şu an alamiyacam da Genişletmek için tıkla... Hemen hemen her sitede bu fiyat korkmana gerek yok.
JagermaNN dedi: vallaha çok sağol indirim ne zaman biter biliyor musunuz şu an alamiyacam da Genişletmek için tıkla... Hemen hemen her sitede bu fiyat korkmana gerek yok.
JagermaNN Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 105 8 Ocak 2024 #5 MuratTheFounder dedi: Hemen hemen her sitede bu fiyat korkmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... markayı ilk defa duyuyorum güzel bir marka mı
MuratTheFounder dedi: Hemen hemen her sitede bu fiyat korkmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... markayı ilk defa duyuyorum güzel bir marka mı
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #6 JagermaNN dedi: markayı ilk defa duyuyorum güzel bir marka mı Genişletmek için tıkla... Asrock bildiğin gigabyte asus gibi bir marka. TRde çok bilinmiyor sadece bu model de fp olarak popüler baya. Sorun yaşamazsın.
JagermaNN dedi: markayı ilk defa duyuyorum güzel bir marka mı Genişletmek için tıkla... Asrock bildiğin gigabyte asus gibi bir marka. TRde çok bilinmiyor sadece bu model de fp olarak popüler baya. Sorun yaşamazsın.
Sequentia Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #7 Öncelik tercihin Gigabyte ve ASUS anakartlar olursa senin için çok daha iyi olur. Bütçe durumunu bilemem tabi. Bende Gigabyte B450 Gaming X var 5 yıl oldu hala taş gibi, tavsiyede ederim eğer bulabilirsen.
Öncelik tercihin Gigabyte ve ASUS anakartlar olursa senin için çok daha iyi olur. Bütçe durumunu bilemem tabi. Bende Gigabyte B450 Gaming X var 5 yıl oldu hala taş gibi, tavsiyede ederim eğer bulabilirsen.
JagermaNN Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 105 8 Ocak 2024 #8 MuratTheFounder dedi: Asrock bildiğin gigabyte asus gibi bir marka. TRde çok bilinmiyor sadece bu model de fp olarak popüler baya. Sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... kupon diyor da sitede bildiğiniz hiç kupon var mı
MuratTheFounder dedi: Asrock bildiğin gigabyte asus gibi bir marka. TRde çok bilinmiyor sadece bu model de fp olarak popüler baya. Sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... kupon diyor da sitede bildiğiniz hiç kupon var mı
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #9 JagermaNN dedi: kupon diyor da sitede bildiğiniz hiç kupon var mı Genişletmek için tıkla... Şuan yok. ama zaten daha ucuza gelmez başka yerden.
JagermaNN dedi: kupon diyor da sitede bildiğiniz hiç kupon var mı Genişletmek için tıkla... Şuan yok. ama zaten daha ucuza gelmez başka yerden.
JagermaNN Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 105 9 Ocak 2024 #10 MuratTheFounder dedi: Şuan yok. ama zaten daha ucuza gelmez başka yerden. Genişletmek için tıkla... bu anakarta uygun güzel ram var mı ilk olarak 8 alıcam sonra 16 yapıcam
MuratTheFounder dedi: Şuan yok. ama zaten daha ucuza gelmez başka yerden. Genişletmek için tıkla... bu anakarta uygun güzel ram var mı ilk olarak 8 alıcam sonra 16 yapıcam