B450 anakart seçimi

Bütçe
2000

Hasan GÖKTANIR

Hectopat
Ben sistemimi upgrade etmek istiyorum bu konuda sizlerden yardım talep ediyorum. İlginiz için şimdiden herkese çok teşekkürler.

* Işlemci olarak "AMD RYZEN 5 1600 AF 3.2 - 3.6 GHZ 19MB AM4 İŞLEMCİ" tercih ediyorum tecnopat videolarında izlediğim kadarıyla tam bir fiyat performans ürünü.

* RAM "XPG spectrix D41 16 GB 3200MHz AX4U3200316G16-SR41 DDR4 CL16 RGB" tercih ettim sebebi ise fiyatına göre özellikleri iyi gibi. Fiyatı 650 TL civarı.

* Ana kart için ise üç seçeneğim var sorunum tam bu noktada karar veremiyorum ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum anakartlar şöyle:

1-Asus TUF B450M-Pro Gaming AM4 Soket Anakart
2-MSI B450-A Pro Max AM4 Soket Anakart
3-MSI B450 Gaming Plus Max AM4 Soket Anakart

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Kullanım amacım iş çizim yapıyorum ve genellikle AutoCAD programını kullanıyorum. Tekrar herkese çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. ve 3. seçenek VRM olarak kaliteli modeller, bunun bir tık üstü Tomahawk zaten orası da zirve oluyor B450'de :D Benim önerim B450 Gaming Plus'tır. Bu arada seçtiğiniz RAM'in koduna baktım 1X16GB diyor sakın öyle bir hata yapmayın. Dual Channel çalıştırabilmeniz için size 2X8GB lazım, ona dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı